Wedstrijdverslagen Eerste Ploeg

Sporting Kampenhout 1 – Diegem Sport 8

Geel-Blauw kwam ei zo na snel op voorsprong toen een schot van Assalhi op de lijn werd gered. In een evenwichtige eerste helft dreigden Put en Benamar. Barkellil omspeelde Maes en legde binnen. Sporting reageerde meteen toen Aba Yahya mooi Meylemans vrijspeelde die prachtig in de kruising schoot. De doelman loste een schot van Van Belle, maar niemand was gevolgd.

Kampenhout 0 – FC Ganshoren 0 (strafschoppen 2-1)

Geel-blauw plaatste zich ten koste van FC Ganshoren uit derde amateurklasse voor de tweede ronde van de Croky Cup. Sporting begon niet onaardig maar nadien kwamen de Brusselaars opzetten. Na de rust werd Kampenhout sterker maar dat verlossende doelpunt bleef uit. 0-0 dus waardoor er strafschoppen volgden. In die onwaarschijnlijke reeks eisten de doelmannen een hoofdrol op. Na tien strafschoppen stond het zowaar 1-1. Avetisov zorgde dan voor 2-1 terwijl doelman Alouachi niet voorbij een uitstekende Robby Billast, die finaal vier strafschoppen redde, raakte.

Initiatietraining met eerste elftal ...

Sporting Kampenhout 1 – SK Nossegem 1

In een loden hitte, er werden weerrecords gebroken, heeft Sporting 1-1 gelijk gespeeld tegen tweedeprovincialer Nossegem. Veel zoeken en tasten in de eerste helft waarin Meylemans twee keer dicht bij de opener was. Pas na de rust kwam er wat meer vaart in het spel en was geel-blauw baas.