Wedstrijdverslagen Eerste Ploeg

KV Tervuren-Duisburg 0 – Sporting Kampenhout 3

Na een collectief sterke prestatie won Sporting verdiend met 0-3 op het veld van Tervuren-Duisburg. Met een doelpunt van Assalhi had Kampenhout z’n vroege 0-1 beet en ook daarna bleef geel-blauw de betere ploeg. Kort na de rust verdubbelde Goovaerts met een knappe goal de bonus. Sporting morste nadien met de kansen. Uiteindelijk werd het tien minuten voor affluiten toch 0-3 met een own goal. Zo won Kampenhout erg makkelijk en mocht de thuisploeg blij zijn dat het máár 0-3 werd.

Sporting Kampenhout 4 – OHR Huldenberg 1

Na de mindere dag in Hoegaarden herpakte Sporting zich met brio door overtuigend met 4-1 te winnen tegen Huldenberg. De bezoekers kwamen uit het niets vroeg op voorsprong maar met een doelpunt van Assalhi stond het snel 1-1. Medard zorgde nog voor de pauze voor een tweede thuisdoelpunt. In de tweede helft liep een goed spelend Kampenhout nog verder uit met doelpunten van aanvoerder Vangrunderbeek en weer Assalhi, die met z’n tweede goal voor de niet eens overdreven 4-1 zorgde.

SC Out-Hoegaarden 2 – Sporting Kampenhout 0

Op de zevende speeldag heeft Sporting een eerste keer verloren na een mindere dag waarin zowat alles tegenzat. In een vrij evenwichtige eerste helft had geel-blauw de kansen om op voorsprong te komen maar dat gebeurde niet. Vlak na de rust scoorde de thuisploeg met een vrije trap de opener. Kampenhout kon daarna niet echt een vuist maken en dat verbeterde niet na de uitsluiting van Avetisov. De thuisploeg was niet echt beter maar klaarde de klus met een rake tegenaanval: 2-0 en boeken dicht.

Sporting Kampenhout 3 – FC Rhodienne-De Hoek 1

Zonder echt diep te moeten gaan, boekte Sporting een logische zege tegen het door blessures geplaagde Rhodienne-De Hoek. Put opende in een erg flauwe eerste helft al vroeg de score maar daarna viel de partij stil. In de tweede helft kon geel-blauw niet scoren uit enkele goede kansen tot Assalhi er toch 2-0 van maakte. Put viel dan geblesseerd uit en Goovaerts legde de wedstrijd in een beslissende plooi met een derde thuisdoelpunt. In de slotfase redden de bezoekers nog de eer: eindstand 3-1.