Wedstrijdverslagen Eerste Ploeg

Avanti Stekene 0 – Sporting Kampenhout 0

Na een kansarme wedstrijd deelden beide ploegen broederlijk de punten. Sporting won het duel op punten na de eerste helft, maar mede door de gedwongen wissel van kapitein Van Den Broeck had de thuisploeg wel lichtjes de bovenhand in de tweede periode.

Sporting Kampenhout 0 – SK Pepingen-Halle 0

Na een spannende wedstrijd met wisselende kansen eindigde het Vlaams-Brabantse duel op een scoorloos gelijkspel. In een vrij evenwichtige eerste helft hadden beide ploegen enkele mogelijkheden maar niemand slaagde erin om te scoren. Sporting begon nog goed aan de tweede helft maar dan namen de bezoekers over om op een sterke doelman Billast te stuiten. In de slotfase werd Kampenhout opnieuw beter met enkele kansen op het winnende doelpunt maar de brilscore bleef op het bord.

FC Wetteren 3 - Sporting Kampenhout 1

Geel-blauw had lang uitzicht op een punt maar verloor in het laatste wedstrijdkwart met 3-1 van FC Wetteren. In een gelijkopgaande eerste helft kwam de thuisploeg op winst na een zeer licht toegekende vrijschop. Aanvoerder Van Den Broeck bracht Sporting verdiend op 1-1. Na de pauze voerde Wetteren de druk op en halfweg resulteerde dat in een tweede thuisgoal. Kampenhout had geen reactie meer in huis en in de slotfase werd het nog 3-1 zodat Sporting na twee uitzeges opnieuw verloor.

Sporting Kampenhout 0 – VK Svelta Melsele 0

Geel-blauw slaagde er niet in om een eerste keer dit seizoen een zes op zes neer te zetten. Na een flauwe wedstrijd raakte het niet verder dan een 0-0 gelijkspel tegen Svelta Melsele. Voor rust werden de doelmannen nauwelijks op de proef gesteld. In het begin van de tweede helft leek Vangrunderbeek de ban te breken maar zijn doelpunt werd afgekeurd. Ook nadien was er veel goede wil maar weinig doelgevaar. Zo bleef de brilscore op het bord na een wedstrijd die geen winnaar verdiende.