Skip to the content

Wedstrijdverslagen Eerste Ploeg

Ternesse VV Wommelgem 1 – Sporting Kampenhout 4

Sporting maakte vanmiddag een einde aan een mindere periode door oververdiend met 1-4 te gaan winnen bij Ternesse Wommelgem. Ondanks een goede start kwam geel-blauw op achterstand. Ado Bushiri maakte echter snel gelijk en na de koffie knalde hij nogmaals raak. Kampenhout controleerde de wedstrijd in de tweede helft, zeker nadat de thuisploeg met tien viel na een rode kaart. In de slotfase werd het nog een riante uitzege toen de ingevallen Stein Lemmens nog tweemaal scoorde.

Sporting Kampenhout 0 – Eendracht Termien 2

Tegen het sterke Eendracht Termien heeft Sporting een vijfde opeenvolgende keer verloren. In de eerste helft gaven de bezoekers voetballes en dat overwicht werd ook vertaald in een vroege voorsprong. Termien bleef gevaarlijk en tot overmaat van ramp viel topschutter William Acke geblesseerd uit. Na de pauze controleerden de Limburgers de partij en halfweg de tweede helft werd het 0-2. Daarmee was de partij gespeeld want ook een slotoffensiefje leverde niets meer op voor Kampenhout.

VK Wellen 3 – Sporting Kampenhout 0

Een door schorsingen en zieken geteisterd Sporting ging in Haspengouw met 3-0 onderuit tegen VK Wellen. De thuisploeg nam het initiatief en bouwde in de eerste helft al een 2-0 voorsprong op. Met een dubbele wissel tijdens de pauze probeerde coach Jo Claes het tij te keren maar scoren lukte niet voor Kampenhout. Wellen scoorde integendeel nog een derde maal en daarmee was de wedstrijd gespeeld. Zo verloor geel-blauw wel een vierde keer op rij maar is er zeker geen reden tot paniek.

Sporting Kampenhout 0 – VC Houtvenne 1

Geel-blauw heeft op eigen veld met het kleinste verschil verloren van een slim spelend en uitgekookt VC Houtvenne. In een gelijkopgaande eerste helft kwamen de bezoekers na een half uur op voorsprong. Na de pauze voerde Sporting de druk op maar veel doelgevaar leverde dat niet op. De thuisploeg zette in het slotkwartier nog alles op alles maar de verdiende gelijkmaker bleef uit voor een strijdend Sporting.