Skip to the content

Wedstrijdverslagen Eerste Ploeg

SC Aarschot 1 – Sporting Kampenhout 1

Sporting speelde 1-1 gelijk in de topper op het veld van Aarschot. Kampenhout nam de beste start en was voor de rust lange tijd de betere ploeg. Naar het einde van de eerste helft kwam de thuisploeg beter in de wedstrijd. Geel-blauw begon nog goed na rust maar het was Aarschot dat scoorde. Dat doelpunt gaf de thuisploeg vleugels maar Sporting ontsnapte aan de 2-0. In de slotfase zorgde invaller De Smidt voor de gelijkmaker, zodat deze boeiende topper op een al bij al logisch gelijkspel eindigde.

Sporting Kampenhout 5 – VV Kester-Gooik 0

Tegen promovendus Kester-Gooik behaalde Sporting met 5-0 de grootste zege van het seizoen. De bezoekers leken in de eerste helft vlot stand te houden tot het vlak voor de rust toch 1-0 werd via Vangrunderbeek. In het begin van de tweede helft verdubbelde Claes de voorsprong en brak de veer bij Kester-Gooik. Van Den Broeck kopte de 3-0 binnen. Topschutter Assalhi mocht dus niet achterblijven en legde er nog twee in het mandje. Eindstand 5-0, waardoor Sporting overtuigend leider blijft.

KV Tervuren-Duisburg 0 – Sporting Kampenhout 3

Na een collectief sterke prestatie won Sporting verdiend met 0-3 op het veld van Tervuren-Duisburg. Met een doelpunt van Assalhi had Kampenhout z’n vroege 0-1 beet en ook daarna bleef geel-blauw de betere ploeg. Kort na de rust verdubbelde Goovaerts met een knappe goal de bonus. Sporting morste nadien met de kansen. Uiteindelijk werd het tien minuten voor affluiten toch 0-3 met een own goal. Zo won Kampenhout erg makkelijk en mocht de thuisploeg blij zijn dat het máár 0-3 werd.

Sporting Kampenhout 4 – OHR Huldenberg 1

Na de mindere dag in Hoegaarden herpakte Sporting zich met brio door overtuigend met 4-1 te winnen tegen Huldenberg. De bezoekers kwamen uit het niets vroeg op voorsprong maar met een doelpunt van Assalhi stond het snel 1-1. Medard zorgde nog voor de pauze voor een tweede thuisdoelpunt. In de tweede helft liep een goed spelend Kampenhout nog verder uit met doelpunten van aanvoerder Vangrunderbeek en weer Assalhi, die met z’n tweede goal voor de niet eens overdreven 4-1 zorgde.

SC Out-Hoegaarden 2 – Sporting Kampenhout 0

Op de zevende speeldag heeft Sporting een eerste keer verloren na een mindere dag waarin zowat alles tegenzat. In een vrij evenwichtige eerste helft had geel-blauw de kansen om op voorsprong te komen maar dat gebeurde niet. Vlak na de rust scoorde de thuisploeg met een vrije trap de opener. Kampenhout kon daarna niet echt een vuist maken en dat verbeterde niet na de uitsluiting van Avetisov. De thuisploeg was niet echt beter maar klaarde de klus met een rake tegenaanval: 2-0 en boeken dicht.

Sporting Kampenhout 3 – FC Rhodienne-De Hoek 1

Zonder echt diep te moeten gaan, boekte Sporting een logische zege tegen het door blessures geplaagde Rhodienne-De Hoek. Put opende in een erg flauwe eerste helft al vroeg de score maar daarna viel de partij stil. In de tweede helft kon geel-blauw niet scoren uit enkele goede kansen tot Assalhi er toch 2-0 van maakte. Put viel dan geblesseerd uit en Goovaerts legde de wedstrijd in een beslissende plooi met een derde thuisdoelpunt. In de slotfase redden de bezoekers nog de eer: eindstand 3-1.

SC Grimbergen 2 – Sporting Kampenhout 3

Na het gelijkspel van vorige week pakte Sporting opnieuw de volle buit met een 2-3 zege in het Grimbergse Prinsenbos. Langs De Backer had geel-blauw een vroege voorsprong beet en met een goal van aanvoerder Vangrunderbeek werd het net voor de pauze 0-2. Vlak na de rust maakte Vangrunderbeek z’n tweede van de namiddag en leek de overwinning binnen. In het slotkwartier scoorde Grimbergen op korte tijd tweemaal en werd het opnieuw spannend maar de winst kwam niet meer in gevaar.

HO Bierbeek 2 – Sporting Kampenhout 2

Sporting speelde vanavond 2-2 gelijk op het veld van Bierbeek en leed zo het eerste puntenverlies in deze competitie. In de eerste helft zat de wedstrijd heel lang op slot tot de thuisploeg op het halfuur op 1-0 kwam. Na de rust kwam geel-blauw beter in de wedstrijd en Van Belle kopte de gelijkmaker binnen. Bierbeek scoorde even later een tweede keer op hoekschop maar in de slotfase werd het 2-2 met een own-goal. Daarop was Kampenhout nog tweemaal dicht bij de overwinning maar het bleef 2-2.

Sporting Kampenhout 1 - FC Meise 0

Tegen een heel stug FC Meise behaalde Sporting een moeizame maar verdiende 1-0 zege. In de eerste helft was geel-blauw al overtuigend baas maar toen werd er niet gescoord. Na de koffie bleven de bezoekers speculeren op een puntje en leek de doelman onklopbaar. In het slotkwartier zorgde De Backer toch voor het doelpunt van de verlossing. Nadien vergat Sporting de score verder op te drijven en was Meise in de extra tijd plots dicht bij de 1-1. Door de nipte zege is Sporting nu alleen leider.

FC Borght-Humbeek 0 – Sporting Kampenhout 4

Geel-blauw won vlot met 0-4 op het veld van FC Borght-Humbeek en behoudt zo het maximum van de punten. Na een snel genomen vrije trap bracht Van Belle Sporting op voorsprong en nog voor de rust verdubbelde Van Belle de voorsprong van op de stip na handspel. Na de koffie pruttelde de thuisploeg even tegen maar scoorde niet. Van Belle maakte aan de overkant z’n hattrick vol met een kopbal. Na een snelle tegenaanval zorgde Put nog voor de niet eens overdreven 0-4, meteen de eindstand.

Onze partners
}