Skip to the content

Samenwerking T1 Sven Swinnen

Beste supporters, sponsors, leden van de pers, volgers,...

 

Compleet onverwacht heeft de club, in onderling overleg met Sven Swinnen, besloten de samenwerking in haar huidige vorm, stop te zetten. De afgelopen maanden heeft Sven zéér veel werk én energie gestoken in de heropbouw van onze A-kern. Samen met David Pannis en Mathias De Graeve, zijn ze erin geslaagd om een zeer uitgebalanceerde kern én sportieve staff op poten te zetten om het seizoen 2024-2025 mee aan te vatten. 

 

Sven heeft echter ondervonden dat de combinatie tussen z'n jobs als hoofd jeugdopleiding bij KV Mechelen en lesgever aan de trainersschool, zeer moeilijk verenigbaar was met een bijkomende functie als hoofdtrainer bij Sporting Kampenhout. Sven is geen man van half werk en dat heeft hij bij ons ook reeds bewezen! Echter, het werd steeds duidelijker dat het alsmaar moeilijker werd, door tijdsgebrek, om ook bij Sporting Kampenhout zaken op poten te zetten, volledig zoals hij het wilde. Vandaar dat hij besloten heeft z'n functie als T1 niet langer te vervullen. 

 

De huidige staff, die mede door Sven Swinnen, samengesteld werd, zal alvast niet uitgebreid worden. Maxim Wouters, die samen met Sven, Dean Cruydt en Peter Beurghs de overstap maakte naar Sporting Kampenhout, zal vanaf nu de rol van hoofdtrainer op zich nemen. Een jonge coach uit de trainersschool van Sven Swinnen, die met z'n 30-jaar voor z'n 1ste opdracht als hoofdtrainer staat maar ook een coach met zeer veel talent, waar zowel de club als de spelers, volop achter staan!

 

Tot slot wensen we uiteraard Sven van harte te bedanken voor het harde werk dat hij de afgelopen maanden geleverd heeft zijn onmiskenbare bijdrage bij de samenstelling van onze huidige spelerskern en staff!! 

 

Oprechte dank, Sven!! Veel succes Maxim

About the author

Onze partners