Wedstrijdverslagen Eerste Ploeg

Crossing Vissenaken 1 – Sporting Kampenhout 3

Een sterk spelend geel-blauw overklaste de tegenstander en won met 1-3 op het veld van Vissenaken. Er zorgde voor een vroege voorsprong waarna Sporting heerste en verzuimde de kloof te vergroten. Vlak na de rust knikte Goovaerts een hoekschop binnen maar de thuisploeg scoorde onmiddellijk tegen. Sporting kreeg daarna een resem kansen maar de bal wilde er niet meer in. Azdad schoot de bal tegen de paal maar uit het niets trof ook de thuisploeg de paal. In de slotfase werd Azdad foutief afgestopt waarna hij zelf van op de stip voor de meer dan verdiende 1-3 zorgde.

Sporting Kampenhout 5 – FC Sparta Haacht-Tildonk 1

Sporting won makkelijk het burenduel tegen Sparta Haacht-Tildonk met 5-1. Het begon wel met een valse noot en een vroege 0-1. Azdad maakte snel gelijk en een dominant geel-blauw bleef gevaarlijk maar ontsnapte één keer aan een achterstand. Van Tricht zorgde met de rust in zicht voor 2-1. Vlak na de pauze knalde Er de 3-1 in doel waarna Sporting de partij controleerde. In het slotkwartier was er opnieuw wat opwinding toen Desmet binnenkopte en Er z’n tweede van de middag scoorde: 5-1.