Skip to the content

Onze partners

Ixina Boortmeerbeek

IXINA Boortmeerbeek

De raadgevers van IXINA Boortmeerbeek beloven u professioneel te begeleiden in uw zoektocht naar een nieuwe keuken, en dit op een eenvoudige en gezellige manier.

http://ixina.be/nl/winkels/ixina-boortmeerbeek/


Luc Torfs

Luc Torfs - Centrale verwarming & sanitair

 • onderhoud centrale verwarming mazout of aardgas (ketel, brander en schoorsteen)
 • renovatie van uw bestaande verwarmingsinstallatie
 • installatie nieuwe centrale verwarming mazout of aardgas
 • installatie op zonne-energie
 • renovatie of nieuwe sanitaire installatie

http://www.luctorfs.be/


KBC Van Steenweghen

KBC Van Steenweghen Verzekeringen

Voortdurend wijzigen de omstandigheden en de situaties waarin u zich bevindt, of uw bedrijf, of uw familie en vrienden. Wij stellen ons tot doel om u in elke fase te begeleiden, om u nabij te zijn en te beschermen wat u dierbaar is.

We kunnen dit dagelijks waarmaken dankzij het enthousiasme van onze medewerkers. Zij adviseren u op een professionele manier. Onze aandacht voor uw specifieke situatie staat altijd centraal.

https://www.vansteenweghen.be/


Bingo Nuts

Bingo Nuts

Onze ervaring in AGF en gedroogd fruit zijn al bijna twee decennia aanwezig.

Onze magazijnen zijn gevestigd op het Europees Centrum voor Fruit en Groenten (ECFG – CEFL), in Brussel. Dankzij onze centrale ligging zijn we optimaal bereikbaar.

Al onze goederen worden opgevolgd van aankomst tot vertrek dankzij ons “tracability” system.  We voldoen ook aan strenge hygiene voorschriften en werkprocedures.

https://bingonuts.be/


Alucobel

Alucobel

We zijn gespecialiseerd in aluminium buitenschrijnwerk voor zowel de privémarkt als de projectbouw voor renovatie en nieuwbouw met tal van referenties in onze portefeuille.

Wij hebben een eigen modern atelier waar de aluminium profielen van Reynaers worden verwerkt tot afgewerkte maatproducten. Vervolgens worden de profielen geplaatst door ons team van ervaren plaatsers.

Als u bij ons wilt langskomen voor meer informatie of een offerte op maat, aarzel dan niet om een afspraak te maken zodat we samen uw project kunnen bekijken.

http://www.alucobel.be/


BM Chemie

BM Chemie

 • Mos- en schimmelverdelger
 • Waterafstotende siliconen
 • Biologische olieverwijderaar
 • Vijver behandelingsproducten

http://bmchemie.be


Imbrechts Lichtreclame

Imbrechts Lichtreclame / A Led Vision

Uw reclame van ontwerp tot montage. In een zuil, op de muur op het raam, binnen en buiten!

 • Ledschermen verhuur
 • Lichtreclame
 • Beletteringen en banners
 • Neon, gevel reclame
 • Reclame aanhangwagens

http://imbrechtslichtreclame.be/


Jill's Little Things

Jill's Little Things

Wil jij ook pareltjes van nagels?

Naast mijn passie voor juwelen, heb ik ook een passie voor beauty. En dan vooral voor nagels.

Sinds januari 2018, kan u bij mij terecht voor gelnagels, gelpollish of een manicure in mijn nagelstudio te Kampenhout (Nederokkerzeel).​

Ik werk enkel met professionele producten en op de meest hygiënische manier.

https://www.jillslittlethings.com/


Brasserie Hof ter Dijle

Brasserie Hof ter Dijle

Sinds 1 mei 2010 is Hof ter Dijle uitgegroeid tot dé plaats om gezellig te tafelen en dat met een persoonlijke bediening. Ons ganse team staat steeds met heel veel plezier en enthousiasme voor u klaar!

Samen met familie, vrienden of collega’s kan u genieten in een aangename en comfortabele omgeving. Naast de gerechten van de vaste kaart kan u ook kiezen uit een waaier aan suggesties. Hiermee brengt de chef elk seizoen een ander stukje van de natuur op tafel. Groenten, kruiden en zeker de dagverse asperges komen uit eigen tuin.

Hof ter Dijle is bereikbaar vanaf het jaagpad langsheen de Dijle, via fietsknooppunt 22, en is daarom de ideale stopplaats voor fietsers en wandelaars. De brasserie is erkend als fietscafé in Vlaams-Brabant en heeft een eigen fiets-oplaadpunt. Je kan dan bij ons ook terecht voor een lekker kopje koffie, terwijl je de krant doorbladert of voor een drankje of een snack. U kan ook gratis surfen via onze wifi hotspot.

https://www.hofterdijle.be/