Wedstrijdverslagen Eerste Ploeg

Sporting Kampenhout 0 – VK Wellen 0

Ook tegen co-leider VK Wellen bleef Sporting steken op een 0-0 gelijkspel na een verdienstelijke wedstrijd. De bezoekers begonnen sterk maar daarna kon geel-blauw gelijke tred houden met de Limburgers. Ook na de rust was er dreiging voor beide doelen maar er werd niet gescoord. In een ongemeen spannende slotfase voorkwam doelman Rausin de winning goal van Telly Makinguet en diep in de toegevoegde tijd was ook Wellen nog dicht bij de 0-1. Met dit puntje schiet Sporting weinig op.

VC Houtvenne 3 – Sporting Kampenhout 3

​Na een spectaculaire partij speelde geel-blauw 3-3 gelijk bij VC Houtvenne. Na een prima start kwam Sporting vrij snel 0-2 voor na doelpunten van Arno Claes en William Acke. Houtvenne scoorde voor de pauze tegen en kwam in het vijfde kwartier op korte tijd zelfs 3-2 voor. Kampenhout zette daarna nog alles op alles en in de slotminuten zorgde Jente Van Ongeval alsnog voor de verdiende gelijkmaker. ​

Sporting Kampenhout 0 – Diegem Sport 0

Geel-blauw speelde een dijk van een wedstrijd maar moest na afloop vrede nemen met één puntje. In de eerste helft redde Robby Billast wel een strafschop waarna Sporting voor het meeste doelgevaar zorgde. Na de pauze domineerde geel-blauw een bleek Diegem en het mag een wonder heten dat Kampenhout niet scoorde. De thuisploeg speelde een uitstekende tweede helft maar de bal wou er echt niet in. ​

FC Nijlen 1 – Sporting Kampenhout 0

Na een verdienstelijke wedstrijd, waarin het de eerste helft de evenknie was van Nijlen en de tweede volledig domineerde, ging geel-blauw opnieuw met het kleinste verschil de boot in. Het grote manco van de laatste weken stak ook vanavond weer de kop op: scoren. Sporting kreeg meer dan genoeg mogelijkheden om de partij naar zich toe te trekken, maar was telkens niet scherp genoeg in de zone van de waarheid. ​